Nieuwsbrief

In het Kamertheater zijn zowel voorstellingen voor kinderen als volwassenen te zien. Wilt u op de hoogte worden gehouden middels de nieuwsbrief? Stuurt u dan een mailtje.

 

 

Programma

10 juli t/m 16 sept, alle maandagen van 13 tot 17 uur, Expositie "Het Sprookje van de Rivier"

 

Voor Volwassenen

14, 21 en 28 juli van 21 tot 24 uur, Verhalen aan het Vuur

16 september om 20:15 uur, Theatervoorstelling "Het Sprookje van de Rivier"

14 oktober om 20:15 uur "Naked" door zangeres Carla Regina

 

Voor Kinderen

10, 17 en 24 juli om 10 uur Clowntje Polka Interactieve familievoorstelling vanaf 2 jr.

12, 19 en 26 juli om 14:30 uur, Sprookjes Anna: "De Wolf en de zeven Geitjes"  Interactieve familievoorstelling vanaf 5 jr. 

 

Zie voor meer informatie hieronder.

 

 

Expositie "Het Sprookje van de Rivier"

 

Expositie in het kader van de IJsselbiënnale

Opening op 8 juli om 17 uur (gratis)

Bezichtigen van 10 juli t/m 16 september op maandagen van 13 tot 17 uur, ook op aanvraag

Entree: €4 p.p. (incl. koffie, thee of limonade)

 

Het werk van fotograaf Vincent Tollenaar sluit naadloos aan bij de sfeer en het gedachtegoed van het Kamertheater. De beelden in deze expositie vangen magische momenten bij de IJssel.

 

 

 

 

 

Voorstelling "Het Sprookje van de Rivier"

Sprookje voor grote mensen in het kader van de IJsselbiënnale

Zaterdag 16 september om 20:15 uur

Theater open een half uur voor aanvang 

Entree: €12 p.p. (incl koffie of thee)

reserveren is noodzakelijk klik op link of bel 0575-760030

 

Een verhaal over de zichtbare en onzichtbare krachten van de rivier. Actrice/vertelster Manja Bedner brengt dit verrassend dichtbij samen met de levendige piano-improvisaties van pianist/componist Ilan Bedner en de beelden van Vincent Tollenaar. Een avond om je mee te laten drijven op de golven van de rivier en de fluisteringen van het water.

 

 

Verhalen aan het Vuur

Verhalen uit de Achterhoek bij het vuur.

14, 21 en 28 juli van 21 tot 24 uur

€8 p.p. (incl. eerste drankje)

reserveren is noodzakelijk klik op link of bel 0575-760030

 

Beleef een zomeravond op het intieme erf van het Kamertheater. Bij het knapperende vuur worden dramatische en humoristische verhalen uit de Achterhoek verteld o.a. "De witte Wieven van Lochem", "Eleonora van de Wildenborch" en "De Hemdendief". Er is natuurlijk ook tijd voor gezellig samenzijn. 

 

 

 

Clowntje Polka

Interactief familietheater vanaf 2 jr.

Maandagmorgen 10, 17 en 24 juli om 10 uur 

Theater open een kwartier voor aanvang 

Entree: €7 kind en €8 volwassene (inclusief koffie, thee en limonade)

reserveren is noodzakelijk klik op link of bel 0575-760030


Met behulp van de kinderen en onverwachte capriolen verschijnt Clowntje Polka. Het clowntje wil een grote kunst voor het publiek doen... maar zonder hulp van de kinderen gaat dat vast niet lukken! Een gezellige voorstelling met grapjes, liedjes en kunstjes.

 

 

 

 

 

Sprookjes Anna speelt De Wolf en de zeven Geitjes

Interactief familietheater vanaf 5 jr.

Bij mooi weer buiten bij slecht weer binnen.

Woensdagmiddag 12, 19 en 26 juli om 14:30 uur 

Theater open een kwartier voor aanvang 

Entree: €7 kind en €8 volwassene (inclusief thee en limonade)

reserveren is noodzakelijk klik op link of bel 0575-760030

Als Sprookjes Anna sprookjesdrank heeft gedronken borrelt er vanzelf een sprookje naar boven. De Wolf en de Zeven Geitjes, het spannende sprookje vertelt en speelt Anna met hulp van de kinderen. Wie wil de Wolf zijn? Of misschien het geitje dat zich in de klok verstopt? Is die witte poot van moeder geit of van de wolf? Bij het Kamertheater krijgen de kinderen de mogelijkheid om zelf mee te spelen. Een spannende voorstelling met een echt verstopspel! 

 

 

Carla Regina: "Naked"

Een muziektheater voorstelling van operazangeres/ theatermaker/ pianist Carla Regina*.

In september is deze veelzijdige vrouw te gast als Artist in Residence in het Kamertheater. In deze periode werkt zij aan haar nieuwe voorstelling "Naked"

Op 14 oktober kunt u genieten van deze bijzondere voorstelling in de intieme entourage van het Kamertheater. De voorstelling zal ook in grote zalen in Nederland te zien zijn in het volgende seizoen. De voorstelling begint met een opera klassieker, als een opera concert met een opera zangeres. Langzaam maakt de opera zangeres plaats voor de vrouw, die zingt en gek is op verhalen. Een vrouw tussen 2 culturen, en 2 landen, tussen oude tradities van Puglia, Italie, en moderne gewoonten van haar leven in Amsterdam. Verhalen van identiteit, heimwee, eenzaamheid en er bijhoren, alle gevoelens door elkaar in de menselijke reis die migratie heet.   

Bij elk verhaal hoort een lied; opera, jazz, pop, folk, Nederlandstalig en Napolitaans wisselen elkaar af met het grootste gemak. Carla zal werken ten gehore brengen van o.a. G. Verdi, W.A. Mozart, C. Porter, G. Gerswhin, P. Daniele en Ramses Shaffy.

 

*Carla maakte in 1998 haar debuut als mezzosopraan in het oratorium “Applausus” van Haydn tijdens het festival van Haute Limoges in Frankrijk.
Sinsdien he
eft ze rollen vertolkt in opera’s als zangeres verbonden aan veel orkesten van Europa, waaronder het Bacchus Ensemble, het Philharmonisch Orkest van Stuttgart, het Contraint Ensemble, het Divertimento Ensemble, het Nederlands Promenade Orkest en I Pomeriggi Musicali.

In Nederland speelde Carla in 2003 de titelrol in Carmen van George Bizet. In de reprise van dit project in 2004 stond zij 12 maal voor een uitverkochte zaal en bracht avond aan avond 1400 toeschouwers in vervoering. Deze uitvoering is uitgebracht op DVD (11 mei 2004).

Ze heeft opgetreden in theaters, concertzalen en festivals in Europa en America o.a. het Grachtenfestival en Uitmarkt in Amsterdam, in de Lugano Concert Hall in Zwitserland, het Baden Powell Theatre in Brazilië, het Haute Limoges Festival en het Atelier Musicale du XX Siècle in Frankrijk, het Sala Verdi en Baveno Opera Festival,Teatro Belli van Spoleto in Italië, het Schleswig-Holstein Festival en het Rossini Festival in Duitsland en het Den Enden Opera House in Denemarken, Los Angeles, U.S.A. 

Het Kamertheater, Zutphen
TYPO3 website by NetCoop.nl