Nieuwsbrief

In het Kamertheater zijn zowel voorstellingen voor kinderen als volwassenen te zien. Wilt u op de hoogte worden gehouden middels de nieuwsbrief? Stuurt u dan een mailtje.

 

 

Programma

 

Voor Volwassenen

18 maart om 20.15 uur, De Vrouw en de Haan, "De Schone Schijn", met als gast José Reezigt, Sprookjes voor grote mensen, verteltheater met piano improvisaties

22 april om 20.15 uur, Een optreden van troubadour Gery Grootzwaaftink, met gitaar, liedjes en verhalen geeft hij het publiek een boeiende en afwisselende avond.

20 mei om 20.15 uur, De Vrouw en de Haan Sprookjes voor grote mensen, verteltheater met piano improvisaties

 

Voor Kinderen

23 april om 14.30 uur, Sprookjes Anna speelt "De Gelaarsde Kat"  Interactieve familievoorstelling vanaf 5 jr. 

26 april om 10 uur, Clowntje Polka speelt met "Balletjes" Interactieve familievoorstelling vanaf 2 jr.

 

Zie voor meer informatie hieronder.

 

 

De Vrouw en de Haan

 

De Schone Schijn

Verteltheater met piano improvisaties 

18 maart om 20:15 uur

entree: €12,- p.p. incl. koffie of thee

reserveren: klik hier of bel: 0575-760030

 

José Reezigt, de Almense diva van Podiumjurken is in maart onze gast. Pas kort geleden mocht Manja voor het eerst een blik werpen op haar prachtige verzameling jurken. Een bron aan inspiratie voor een theatermaker en een feest om daarin te mogen rondzwieren! José heeft voor deze avond een sprookje uitgekozen waarin een aantal van haar mooie jurken ten tonele zullen verschijnen. Een lust voor het oog! Samen met Manja's begaafde neef Ilan Bedner, die het verhaal van prachtige piano improvisaties voorziet tovert zij een waar sprookje op het toneel. Na de voorstelling is er een gesprek met José over haar fascinatie voor mooie jurken en de symbolische betekenis van deze schone schijn in sprookjes. Of is het werkelijkheid? 

 

 

 

 

Gery Groot Zwaaftink speelt "Natuur-lijk”

22 april om 20:15 uur

entree: €12,- p.p. incl. koffie of thee

reserveren: klik hier of bel: 0575-760030

 

Natuurlijk doen we ons best, natuurlijk mag het een beetje minder, natuurlijk kennen we het spel, natuurlijk….. en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een liedjes en verhalen programma waarin de natuur, onze natuur in de ruimste zin aan het woord komt. Verhalen oa. over een man die de wereld veranderde. Geen Nelson Mandela, maar iemand die in stilte te werk ging omdat hij erin geloofde. Mooie liedjes over het water, de tijd en…enfin kom maar kijken en luisteren. 

Het wordt een beetje meditatieve avond. Onze natuur vraagt nu..om tot rust te komen. Iedereen en alles wordt steeds meer opgejaagd. Steeds sneller, steeds meer, steeds harder steeds grover. Gery gelooft dat de creatieve geesten dit een halt toe moeten roepen. Hoe….?? Ieder op zijn manier en dit is die van Gery,.. liedjes zingen, muziek maken en verhalen vertellen..

 

Het Kamertheater, Zutphen
TYPO3 website by NetCoop.nl