Nieuwsbrief

In het Kamertheater zijn zowel voorstellingen voor kinderen als volwassenen te zien. Wilt u op de hoogte worden gehouden middels de nieuwsbrief? Stuurt u dan een mailtje.

 

 

Programma

 

Voor Volwassenen

22 april om 20.15 uur, Een optreden van troubadour Gery Grootzwaaftink, met gitaar, liedjes en verhalen geeft hij het publiek een boeiende en afwisselende avond.

16 september om 20.15 uur, De Vrouw en de Haan Het Sprookje van de Rivier, verteltheater met piano improvisaties

 

Voor Kinderen

23 april om 14.30 uur, Sprookjes Anna speelt "De Gelaarsde Kat"  Interactieve familievoorstelling vanaf 5 jr. 

26 april om 10 uur, Clowntje Polka speelt met "Balletjes" Interactieve familievoorstelling vanaf 2 jr.

 

Zie voor meer informatie hieronder.

 

 

De schatkamer

15, 16 en 17 april tussen 12-17 uur, gratis toegang

 

In het kader van de Lochemse Kunstroute opent het Kamertheater haar deuren. Het Kamertheater bestaat al 18 jaar en in al die jaren is er een grote verzameling van prachtige kostuums en rekwisieten ontstaan. Je kan deze bewonderen tijdens het paas weekend in het nieuwe Kamertheater in Almen. Zo zijn er de 13 vilten hoeden van de feeën van Doornroosje, het spinnenwiel en natuurlijk de baby. Het zwaard van koning Arthur en de mantel van tovenaar Merlijn horen bij de verzameling en kronen, wolvenmuts en zevenmijls laarzen ontbreken niet. Daarnaast zijn prachtige jurken te bewonderen van de nieuwe reeks De vrouw en de Haan. Een echte “Marie-Antoinette jurk” maakt de verzameling compleet. 

 

 

 

Gery Groot Zwaaftink speelt "Natuur-lijk”

22 april om 20:15 uur

entree: €12,- p.p. incl. koffie of thee

reserveren is noodzakelijk klik op link of bel 0575-760030

 

Natuurlijk doen we ons best, natuurlijk mag het een beetje minder, natuurlijk kennen we het spel, natuurlijk….. en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een liedjes en verhalen programma waarin de natuur, onze natuur in de ruimste zin aan het woord komt. Verhalen o.a. over een man die de wereld veranderde. Geen Nelson Mandela, maar iemand die in stilte te werk ging omdat hij erin geloofde. Mooie liedjes over het water, de tijd en…enfin kom maar kijken en luisteren. 

Het wordt een beetje een meditatieve avond. Onze natuur vraagt nu om tot rust te komen. Iedereen en alles wordt steeds meer opgejaagd. Steeds sneller, steeds meer, steeds harder steeds grover. Grootzwaaftink gelooft dat de creatieve geesten dit een halt toe moeten roepen. Hoe? Ieder op zijn manier en dit is die van Gery,.. liedjes zingen, muziek maken en verhalen vertellen..

 

Sprookjes Anna speelt De Gelaarsde Kat

Interactief familietheater vanaf 5 jr.

Zondagmiddag 23 april om 14.30 uur

Theater open een kwartier voor aanvang 

Entree: €7 kind en €8 volwassene (inclusief thee en limonade)

reserveren is noodzakelijk klik op link of bel 0575-760030


Als Sprookjes Anna sprookjesdrank heeft gedronken borrelt er vanzelf een sprookje naar boven. De gelaarsde Kat, het klassieke sprookje vertelt en speelt Anna met hulp van de kinderen. Wie wil de gelaarsde kat spelen of de tovenaar die zich in een leeuw en een muis omtovert? Zou het de kat lukken hem op te eten? In het Kamertheater krijgen de kinderen de mogelijkheid om zelf mee te spelen. Een spannende en grappige voorstelling.

Clowntje Polka speelt met Balletjes

Interactief familietheater vanaf 2 jr.

Woensdagmorgen 26 april om 10 uur

Theater open een kwartier voor aanvang 

Entree: €7 kind en €8 volwassene (inclusief koffie, thee en limonade)

reserveren is noodzakelijk klik op link of bel 0575-760030

 

Met balletjes kan je zoveel kunstjes doen! Er mee gooien, erop gaan zitten, vangen en nog veel meer. We zullen eens zien wat Clowntje Polka ervan terecht brengt. Met hulp van de kinderen zullen er vast wel wat kunstjes lukken. Een gezellige voorstelling met liedjes en kunstjes.

Het Kamertheater, Zutphen
TYPO3 website by NetCoop.nl