Nieuwsbrief

In het Kamertheater zijn zowel voorstellingen voor kinderen als volwassenen te zien. Wilt u op de hoogte worden gehouden middels de nieuwsbrief? Stuurt u dan een mailtje.

 

 

Programma

Binnenkort:

Voor Volwassenen

25, 26 mei EXTRA voorstellingen van De laatste kus

De voorstelling op 27 mei is UITVERKOCHT

Zie voor meer informatie hier onder.

 

Voor Kinderen

In augustus zijn Clowntje Polka en Sprookjes Anna weer te zien. Zodra de data bekend zijn staan ze op de website. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief wordt je automatisch op de hoogt gehouden.

 

 

 

De Laatste Kus

 

In maart 2018 is dit nieuwe toneelstuk van TheatermakersAchterhoek zeer goed ontvangen met zes uitverkochte voorstelling en een lovende recensie in De Stentor. 

"...Zittend op de tribune kreeg ik af en toe zelf kippenvel. Het publiek was eveneens onder de indruk. Zeker ook vanwege de overtuiging waarmee de Theatermakers een onwaarschijnlijk verhaal ('Dit kan niet', roept de actrice in het stuk zelf) zeer geloofwaardig weten over te brengen"

 

 

EXTRA VOORSTELLINGEN:

Op 25 en 26 mei om 20:15 uur

27 mei om 15 uur UITVERKOCHT

Entree:€16,- (incl.drankje) 

Reserveren of tickets kopen is noodzakelijk!

Tickets kopen of online reserveren of 0575-760030

 

 

 

 

"Ik zag haar aan, en diep bewogen,

smolt ziel met ziel ineen."

A.C.W. Staring

 

 

Theatermakers Achterhoek speelt het toneelstuk ‘De laatste kus’. Deze voorstelling is gebaseerd op het gedicht Herdenking van de romantische Achterhoekse dichter A.C.W. Staring (1767-1840). Anders dan de titel doet vermoeden, gaat Herdenking over de liefde; over de herinnering aan een eerste kus van twee innig geliefden.

Het toneelstuk ‘De laatste kus’ gaat over een liefdesgeschiedenis die zich uitstrekt over twee eeuwen: deels in de tijd van Staring rond 1820, en deels in onze tijd. In een magisch-realistische sfeer en met de intimiteit die Het Kamertheater met zich meebrengt, komt dit prachtige gedicht op een onverwachte manier tot leven. 

 

Manja Bedner, tekst en spel

Willem Westermann, spel 

Heleen Verburg, spelregie en dramaturgie

Irene van Geest, bewegingsadvies  

Ilan Bedner, muziek

Ulrike Klumpenhouwer, kostuum

Vincent Tollenaar, fotografie 

 

Deze voorstelling kon mede tot stand komen dankzij Stichting Theatermakers Achterhoek, Gemeente Lochem, Prins Bernhard cultuurfonds, Het Coulissefonds, Notaris kantoor Smook en Podiumjurken.

 

 

Zomertheater in het Kamertheater

Theater voor jong en oud

Bij mooi weer buiten bij lelijk weer binnen

3 weken in augustus 2018

 

Het Kamertheater, Zutphen
TYPO3 website by NetCoop.nl