Nieuwsbrief

In het Kamertheater zijn zowel voorstellingen voor kinderen als volwassenen te zien. Wilt u op de hoogte worden gehouden middels de nieuwsbrief? Stuurt u dan een mailtje.

 

 

AGENDA

Clowntje Polka speelt met Autootjes

Interactief Familietheater (2+)

23 februari om 10 uur

Entree: €7 kind en €8,50 volwassene (incl. drankje)

reserveren is noodzakelijk klik op link of bel 0575-760030

 

Meespeel theater voor jong en oud. Als Manja zich met hulp van de kinderen in Clowntje Polka heeft veranderd kunnen de auto's uit de garage komen! Alle kinderen mogen een eigen autootje meenemen. Of er ook botsingen zullen komen? Met hulp van de kinderen komt alles vast goed. Een gezellige voorstelling met grapjes, liedjes en autootjes!

 

 

 

 

 

 

 

Anne van Delft

 

Verhalenverstelster 

"De derde naam" een vertelvoorstelling

23 februari om 20:15 uur

Entree: €17,50 (incl. een drankje)

Over de zoektocht naar je echte naam 

Anne is haar leven lang vertelster en heeft een sterke, eigen stijl. Grote verhalen van oude volkeren of kleine verhalen van gewone mensen brengt zij met haar eigenzinnige, persoonlijke stem dichtbij. 

Het verhaal De derde naam vindt zijn wortels in een indiaanse vertelling. De eerste naam krijg je van je ouders, de tweede verdien je met iets dat je goed kan, de derde naam vertelt wie je werkelijk bent. Maar... die naam moet je zelf kiezen. Hoe doe je dat?

In dit tijdperk van fakenews gaat Anne op zoek naar haar ware naam. Onderweg vraagt ze het aan wijze schildpadden en boze godinnen, mythologische helden en dagelijkse uitblinkers. Maar niemand kan helpen, de keuze is aan haar! Ze groeit als vrouw, maar haar naam krimpt. Anneke, Anne, An. Wat blijft er van haar over als zij geen mooie derde naam vindt?

Een intiem portret over de veranderende betekenis van wie je bent.

Aanstekelijk en humoristisch verteld. 

Meer info: https://www.annevandelft.nl/voorstellingen/nieuwe-voorstelling-je-derde-naam/

 Reserveren is noodzakelijk.

 

 

 

 

 

Sprookjes Anna speelt Jaap en de Bonenstaak

 

Interactieve familievoorstelling vanaf 5 jaar

24 februari om 14:30 uur

Prijs: €8,50 volwassene en €7,- kind 

Als Sprookjes Anna sprookjesdrank heeft gedronken borrelt er vanzelf een sprookje naar boven. Jaap en de Bonestaak is een heel spannend sprookjes. Wie klimt er in de bonenstaak naar de hemel? Wie steelt de kip met de gouden eieren? En wie durft het tegen de reus op te nemen?  In het Kamertheater krijgen de kinderen de mogelijkheid om zelf mee te spelen. Een spannende voorstelling!

reserveren

 

 

  • 30 maart 20:15 uurVlinderwerk door dichters Eke Mannink en Sander Grootendorst.  
  • april'Ameiralinho', In deze muzikaal-poëtische voorstelling verenigen zangeres-gitarist-liedschrijfster Sandra Coelers en dichter-verteller-concertinaspelerHerman Coenen hun talenten in een lofzang op een wonderschoon oord.

 

Meivakantie: 

 

  • 1 mei om 10 uur Clowntje Polka gaat Varen

 

 

  • 2 mei om 14:30 uur Sprookjes Anna speelt Doornroosje

 

 

 

Het Kamertheater, Zutphen
TYPO3 website by NetCoop.nl