top of page

Agenda

Bekijk hier alle voorstellingen die binnenkort in Het Kamertheater te zien zijn.

Sense of Place

Hannah Hiemstra en Maria Kelly in concert

Zondag 22 oktober

15 uur

17,50

(inclusief 1 euro servicekosten)

Hannah en Maria beginnen in oktober aan een reis door Nederland en spelen hierbij op verschillende unieke en bijzondere locaties waar een sterke sense of place is, een sterke identiteit die diep gevoeld wordt door bewoners en bezoekers. Locaties die een extra dimensie toevoegen aan hun muzikale verhaal. Ze nemen het publiek individueel mee op een tocht door een wereld van klanken en melodieën. Intiem en klein van setting, maar met een intense impact op de luisteraar.

Hannah Hiemstra is opgegroeid in de Achterhoek. Op 18 jarige leeftijd verhuisde zij naar Ierland. Waar zij  Maria leerde kennen in Dublin, waar ze beiden muziek studeerden. In Dublin begon hun muzikale samenwerking.

In deze voorstelling vertelt Hannah haar muzikale verhaal vanachter de piano. Voor deze Nederlandse tour maakte ze een tot de kern teruggebrachte, intieme voorstelling om haar publiek mee te nemen. Als vocalist en pianist creëert ze een progressief muzikaal geluid waarin sound-design een prominente plek heeft. Maria Kelly is een in Ierland bekende alt-folk artiest. Als vocalist en gitarist heeft zij een sound ontwikkeld die zowel subtiel als sterk is en de luisteraars raakt.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van de openbare voorstellingen en ander nieuws van het Kamertheater? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief:

  • Facebook Het Kamertheater
  • Instagram Het Kamertheater
kamertheater_website_fotos (10) - kopie.jpeg
bottom of page