top of page

Familie & organisatie-opstellingen

Familie opstellingen hebben mijn leven compleet veranderd. Ik heb inzichten gekregen, triggers losgelaten, trauma's geheeld waarvan ik niet had durven dromen dat dit ooit mogelijk zou zijn. Werken aan jezelf via familieopstellingen is super bijzonder. Want met deze methode werk je via je gevoel. Je gevoel staat centraal. Je ontdekt dat je veel meer kan voelen dan je dacht. En dat dat gevoel je niet alleen heel veel te vertellen heeft, maar je ook helpt om pijn te 'helen'. Dit is een weg van zelfontwikkeling die ik iedereen toe wens. Daarom gebruik ik het in mijn werk als theatermaker en bied ik iedereen die zijn leven of organisatie wil verbeteren en gelukkiger maken de gelegenheid daar met mij op deze manier aan te werken. 

Familie Bedner

Een familieopstelling

Kom je voor een familieopstelling (of symptoom/trauma-opstelling), dan beginnen we met een inleidend gesprek. We zoeken samen naar jouw wensen voor je eigen leven. Wat zou je willen? Hoe zou het zijn als je wens uitkwam? Hoe zou je je leven willen verbeteren? Dit zijn belangrijke vragen, om inzicht te krijgen. Daarna maken we een genogram, een soort stamboom met informatie van je familiegeschiedenis. Hiermee krijgen we meer inzicht.

 

Als er meer helderheid is gekomen bepalen we samen hoe we aan het werk zullen gaan. Wat voor soort opstelling we zullen doen. Dat kan direct nog in dezelfde sessie als we één op één gaan werken. Maar het kan ook zijn dat we een grotere opstelling willen doen met één of meer representanten. Het kan ook beiden. Als dat zo is maken we een nieuwe afspraak voor een grotere opstelling. ​

Een afspraak duurt ongeveer twee uur en kost €125,-

Een organisatieopstelling

Kom je voor een organisatie opstelling dan hebben we eerst een inleidend gesprek met één of twee mensen van de organisatie. Belangrijk dat dit mensen zijn met een grote rol in de organisatie. Tijdens dit gesprek inventariseren we wat de wensen zijn voor de organisatie. Wat de struikelblokken zijn. En we kijken naar de samenstelling van het team en de geschiedenis van de organisatie.

Naar aanleiding van het gesprek kom ik met een voorstel voor de aanpak. Of we één of meer opstellingen gaan doen en met wie. We kunnen een opstelling doen met onbekende representanten. Maar we kunnen bv ook een 'inzicht-dag' doen, waarin het hele team aan het werk gaat.

 

Als we het eens zijn maken we nieuwe afspraken om er verder met opstellingen mee aan de slag te gaan. De eerste afspraak duurt ongeveer twee uur. Daarna hangt het van het plan van aanpak af. Prijs op aanvraag.

Organisatie-opstelling
kamertheater_website_fotos (12)_edited.jpg
DSCN28302005-10-29__18_46 kopie.jpg

Interesse of afspraak?

Heb je interesse, maar wil je nog meer weten?

Stuur me een mailtje, dan maken we een bel-afspraak.

 

Wil je graag een afspraak maken? Stuur een bericht.

bottom of page