top of page

Feesten & feestjes

Wij bieden in Het Kamertheater interactieve voorstellingen en theaterdiners voor volwassenen en kinderen voor feestjes, uitjes en bijzondere gelegenheden. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Voor vragen over mogelijkheden en prijzen stuur een mailtje of bel 0575-760030.

Theateruitje_edited.jpg

Voor volwassenen

Interactief uitje
Beleef een super gezellig, verrassend interactief uitje van twee uur rond het gedicht De Hoofdige Boer van ACW Staring. Dit gedicht is ‘het volkslied’ van Almen. Een leuk uitje waarin twee teams het tegen elkaar opnemen en op speelse wijze bekend raken met de inhoud van het gedicht en leuke aspecten van de geschiedenis van deze streek. De middag of avond wordt afgesloten met een vertolking van De Hoofdige Boer.

Programma met verhalen

Een middag of avond met verhalen zonder of met muziek behoort ook tot de mogelijkheden.

theaterdiner.jpg

Theaterdiners

Beleef een unieke middag of avond. Met je familie of vrienden maak je eerst een voorstelling mee. Bijvoorbeeld een bijzonder muzikaal verhaal of een sprookje. Daarna maken jullie een wandeling in de prachtige omgeving van het Kamertheater. Wij bouwen het theater om en daarna kunnen jullie aan tafel. Met een groep van minimaal 10 en maximaal 20 personen kan je in Het Kamertheater dineren. 

Het diner wordt bereid door Edith Kostelijk of Sebastiaan Bedner. Beiden bedreven koks met veel ervaring. Je krijgt met je gezelschap een heerlijk driegangen-diner. Er kan probleemloos rekening worden gehouden met je wensen zoals vlees, vis, vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, suikervrij e.d. Voor de maaltijden wordt zoveel als mogelijk biologisch ingekocht of geoogst uit eigen moestuin.

Clowntje Polka maakt Muziek

Clowntje Polka

Beleef met elkaar een vrolijk feestje of feest met een interactieve voorstelling van Clowntje Polka. Deze voorstellingen zijn erg leuk voor kinderfeestjes, maar ook feestjes van families met kinderen vanaf 2 jaar.  Kinderen uit het publiek mogen meehelpen in de voorstelling wat altijd heel leuk en verrassend is voor de (groot)ouders. Het thema kan ‘feestje’ zijn, maar andere thema’s zoals, kunstjes, varen, sneeuw e.d. behoren ook tot de mogelijkheden. Ook heeft Clowntje Polka een speciale Sinterklaas-voorstelling.

Het Kamertheater

Meer info?

Voor vragen over mogelijkheden en prijzen stuur een mailtje of bel 0575-760030.

Sprookjes Anna speelt Roodkapje.jpeg

Sprookjes Anna

Beleef met elkaar een mooi feestje of feest met een interactieve voorstelling van Sprookjes Anna. Deze voorstellingen zijn erg leuk voor kinderfeestjes, maar ook voor feestjes van families met kinderen vanaf 5 jaar. De kinderen uit het publiek spelen mee in de voorstelling, wat voor de (groot)ouders altijd erg leuk is om mee te maken. Er kan voor verschillende sprookjes gekozen worden. Dit is in overleg in verband met de mogelijkheden op het moment van de voorstelling. Mogelijkheden zijn: De Kikkerkoning, De Gelaarsde Kat, De Wolf en de zeven Geitjes, Het dappere Kleermakertje, Jaap en de Bonenstaak, Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje, Raponsje en Roodkapje.

bottom of page