top of page

Het Kamertheater

Het Kamertheater is een uniek, gastvriendelijk theater, gelegen tussen de akkers, weiden en bossen van het Gelderse Almen. Hier brengen we podiumkunsten in al z’n vormen letterlijk dichtbij. Met theatervoorstellingen voor jong en oud – vol humor, drama en ontspanning. Een unieke plek voor een cultureel uitje, theaterdiner of kinderfeestje-met-inhoud. 

Het Kamertheater - PR Foto - Kindervoorstellingen Algemeen (2).jpg

Agenda

Bekijk hier welke openbare kindervoorstellingen er binnenkort in het Kamertheater te zien zijn.

De vrouw en de Haan_edited_edited_edited.jpg

Theater voor volwassenen

Toen Manja vanuit Amsterdam naar de Achterhoek verhuisde, besloot zij bij wijze van ‘inburgeringscursus’ op zoek te gaan naar de verhalen uit deze streek. De mooiste en leukste brengt zij ten tonele. Zij heeft regelmatig ‘onder onsjes’ met het publiek, waardoor zij voor een zeer gevarieerd programma zorgt.

Het Kamertheater - PR Foto - Interactief theateruitje.jpg

Feesten & feestjes

Wij bieden in het Kamertheater interactieve voorstellingen en theaterdiners voor volwassenen en kinderen voor feestjes, uitjes en bijzondere gelegenheden. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Clowntje Polka maakt Kunstjes - PR Foto.JPG

Kindertheater

Van Clowntje Polka tot Sprookjes Anna, lees hier meer over de interactieve kindertheatervoorstellingen die in de schoolvakanties in het Kamertheater te zien zijn.

Clowntje Polka speelt met Sneeuw - PR Foto.JPG

Kindertheater online

Hier bekijk je alle online filmpjes van Clowntje Polka voor de kleintjes. Oudere kinderen (vanaf 8 jaar) kunnen genieten van de film Ridderkinderen.

Het Kamertheater - Buiten.jpg

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden over de voorstellingen in het Kamertheater? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

bottom of page