top of page

Kindertheater

Van Clowntje Polka tot Sprookjes Anna: in het Kamertheater zijn allerlei interactieve kindertheatervoorstellingen te zien. Kinderen uit het publiek mogen zelf meespelen in scènes van de voorstelling. Hier lees je meer over de voorstellingen.

Clowntje Polka moet naar Bed

Clowntje Polka

Ken je Clowntje Polka al? Clowntje Polka is een beetje verlegen. Ze maakt gekke grapjes en moet nog veel leren. Ze houdt heel veel van kinderen. Clowntje Polka speelt in de schoolvakanties vaak familievoorstellingen en voor feestjes op andere momenten. Altijd in het Kamertheater. De voorstellingen zijn voor kinderen van 2 tot 6 jaar en hun familie.

Over de voorstelling

Manja begint de voorstelling van Clowntje Polka als zichzelf en verandert met hulp van het publiek in het clowntje. Samen met de kinderen maakt zij een vrolijke voorstelling met herkenbare situaties, liedjes, dansjes en trucjes. Altijd een beetje anders en een beetje hetzelfde. De kinderen uit het publiek mogen meehelpen in de voorstelling.

Mogelijkheden

Je kunt deze voorstellingen ook inhuren, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of de verjaardag van een opa of oma. Er zijn diverse voorstellingen mogelijk met verschillende thema’s. Het thema kan ‘feestje’ zijn, maar andere thema’s, zoals kunstjes, varen, herfst, sneeuw, huisje, autootje, balletjes, verstoppertje, circus en Sinterklaas behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Een feestje duurt ongeveer twee uur en kost vanaf €200,- Dit is afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen. Voor vragen en meer informatie kun je mailen naar info@kamertheater.nl

Kijk ook naar de filmpjes op deze site.

"Ik had nooit gedacht dat Tim van net 2 jaar zo stil naar de voorstelling zat te kijken."

Natasja

"De voorstelling van Clowntje Polka viel bij Kiet van 3 jaar en zijn moeder enorm in de smaak."

Marjon

"Erg leuk, juist in de eenvoudige formule. En eindelijk een lief en zachtaardig Peutertheater."

Marion

Sprookjes Anna

Sprookjes Anna speelt in de schoolvakanties interactieve familievoorstellingen en voor feestjes op andere momenten. Altijd in het Kamertheater. De voorstellingen van Sprookjes Anna zijn voor kinderen van 5 tot 9 jaar.

Over de voorstelling

Als Sprookjes Anna vertelt en speelt Manja de spannende, mooie en grappige sprookjes van Grimm. Haar inspiratie haalt zij uit echte sprookjesdrank. De kinderen uit het publiek mogen meespelen in scènes van de voorstelling, bijvoorbeeld als prinses, reus, koning, dwerg of wolf. Samen met de kinderen maakt Anna een onvergetelijke voorstelling.

Mogelijkheden

Je kunt deze voorstellingen ook inhuren, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of de verjaardag van een opa of oma. Er zijn diverse voorstellingen mogelijk met verschillende sprookjes, zoals De Kikkerkoning, De Gelaarsde Kat, De Wolf en de zeven Geitjes, Het dappere Kleermakertje, Jaap en de Bonenstaak, Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje, Raponsje en Roodkapje.

 

Een feestje duurt ongeveer twee uur en kost vanaf €200,- Dit is afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen. Voor vragen en meer informatie kun je mailen naar info@kamertheater.nl

Sprookjes Anna speelt Roodkapje.jpeg

"De meisjes zijn helemaal onder de indruk van Sprookjes Anna en hebben enorm genoten."

Marjolein

"Bijzonder smaakvol en

leuk theater. We komen zeker een keertje

terug!"

Lous

"Heel leuk, ook door de kinderen erbij te betrekken. Eindelijk weer eens een 'ouderwets' sprookje."

Mevrouw van Berkel

Sinterklaasvoorstelling

Clowntje Polka en het Paard van Sinterklaas

Clowntje Polka heeft een verlang-lijstje met maar één wens: een PAARD, net zo één als die van Sint. Misschien kan Polka het paard wel vangen? Met een echte wortelval! Er trapt alleen heel iemand anders in de val…

Een leuke interactieve voorstelling met veel Sinterklaasliedjes, wensen, een paard en met een gastoptreden van Pietje. Kinderen uit het publiek mogen meehelpen in de voorstelling.

Mogelijkheden

Je kunt de voorstelling boeken in Het Kamertheater of op je eigen locatie. De prijs van de voorstelling is afhankelijk van je wensen en de grootte van het publiek. 

 

Voor vragen en meer informatie kun je mailen naar info@kamertheater.nl

bottom of page