top of page

Theater
voor
volwassenen

Toen Manja vanuit Amsterdam naar de Achterhoek verhuisde, besloot zij bij wijze van ‘inburgeringscursus’ op zoek te gaan naar de verhalen uit deze streek. De mooiste en leukste brengt zij ten tonele. Zij heeft regelmatig ‘onder onsjes’ met het publiek, waardoor zij voor een zeer gevarieerd programma zorgt.

Volwassentheater

Verhalen uit de Achterhoek

De verhalen uit de Achterhoek die Manja vertelt zijn bijzonder, dramatisch en ook humoristisch. Eleonora van de Wildenborch, De Hemdendief en De Marskramers zijn allemaal verhalen die ook aanspreken en boeien als je hier niet vandaan komt. Verhalen over het wel en wee van deftige heren en dames en eenvoudige boeren uit deze prachtige streek. En het beroemde gedicht van 'De Hoofdige Boer' van A.C.W. Staring kan in Almen natuurlijk niet ontbreken.

Mogelijkheden

Deze voorstellingen worden gespeeld voor besloten gezelschappen. Voor vragen over mogelijkheden en prijzen kun je mailen naar info@kamertheater.nl

De Vrouw en

de Haan

Muzikaal verteltheater.

Het duo “De Vrouw en de Haan” bestaat uit vertelster/theatermaker Manja Bedner en haar neef pianist/componist Ilan Bedner. Zij toveren met woorden, muziek en beelden. Muziektheatervoorstellingen, waarin vertelling en muziek elkaar aanvullen, afwisselen en versterken. Een mooie belevenis voor het publiek. Je kunt kiezen uit verschillende verhalen waaronder: De Gelukkige Prins, De Japanse Steenhouwer, Zevenjaar en De Prinses op de Glazen Berg,.

Mogelijkheden

Deze voorstellingen worden gespeeld voor besloten gezelschappen. Voor vragen over mogelijkheden en prijzen kun je mailen naar info@kamertheater.nl

De vrouw en de Haan_edited.jpg
bottom of page