top of page

Presentatie & acteerles

Jouw podiumaanwezigheid, daar draait het om tijdens de coachings. Je kunt hier leren hoe je in je eigen kracht voor een publiek kan staan. Dit kan gaan over het geven van een presentatie maar ook over acteren. Deze coachings worden privé gegeven of in klein groepsverband, afhankelijk van jouw eigen wens. Wederzijds respect, diepgang en humor vormen de basis voor de trainingen.

Het Kamertheater - PR Foto - Kindervoorstellingen Algemeen (2).jpg

Uitgangspunten

  • Beheersen van het 'instrument' van een acteur/spreker. De manier waarop je je lichaam, stem, gestiek, mimiek en energie inzet.

  • In uiteenlopende situaties de balans in jezelf vinden.

  • Oproepen van gewenste emoties tijdens het acteren of presenteren.

  • Het omgaan met de spanning van een publiek.

  • Gebruiken van de energiestromen tussen acteur, tegenspeler/spreker en publiek.

Mogelijkheden

Je kan individueel of met een groep een coaching of workshop volgen in het Kamertheater. Een coaching sessie duurt anderhalf tot twee uur en kost €85,- (voor privé personen) Kosten (zakelijk) op aanvraag en in overleg. Voor vragen en meer info kun je mailen naar manja@kamertheater.nl

Over Manja

Manja Bedner studeerde achtereenvolgens aan de Toneelschool in Maastricht en Theaterwetenschappen aan de UVA. Na haar opleiding heeft zij een brede ervaring opgedaan in regisseren, doceren en coachen bij theater- en filmprojecten en in het zakenleven. Zij begeleidt en coacht ruim twintig jaar directeuren, ceo’s, managers, sprekers, vertellers, acteurs en theatergroepen. 

"Je doet het op een aangename manier, ontspannen, met humor, goed onderscheidend en analyserend. Wat is gelukt, is me veel rustiger te voelen voor publiek."

Leny

"Een aanrader voor iemand die verhalen wil vertellen of zich vrij wil voelen tijdens een presentatie of spreken voor een groep anderszins."

Elsbeth

"Het overtrof de verwachting. Ik had acteerles verwacht maar het was coaching met directe feedback. Ik kon het direct in de praktijk toepassen."

Gerrit

bottom of page